Drie gouden tips om zoveel mogelijk sympathisanten voor je te winnen

Drie gouden tips om zoveel mogelijk sympathisanten voor je te winnen

Dat je met Leuk Steuntje bij makro elk jaar tot € 3000 voor je vereniging kan verdienen, dat wist je zonder twijfel al. Hoe je er het maximum uithaalt, dat lees je hier.

Maak zoveel mogelijk sympathisanten warm voor je project of event

Sympathisanten zijn de sleutel tot het succes van je vereniging. Hoe meer leden –en vrienden en familie van leden– jij kan overtuigen om je een duwtje in de rug te geven met Leuk Steuntje, hoe beter je club erbij vaart. Elke sympathisant die zijn makro-kaart aan jouw organisatie koppelt, levert je immers 3% van zijn aankopen op. Stel dat één enthousiast lid op jaarbasis € 500 spendeert bij makro, dan brengt dat jou alvast € 15 shoptegoed op.

Elke sympathisant draagt mooi bij. Je hebt er dus alle baat bij om jezelf zo populair mogelijk te maken. Maak je fans daarom warm voor een project of event waarvoor je spaart. Laat weten dat je je shoptegoed wil investeren in verf voor de opfrissing van je lokalen of in snoep voor een inzamelactie voor kansarme kinderen bijvoorbeeld.

Informeer sympathisanten over de exclusieve voordelen die ze genieten

Je leden profiteren regelmatig van exclusieve voordelen. Zo kan je hen tweemaal per jaar blij maken met ambassadeurskortingen tot 20% bij makro. Tijdens de Hero Days –want helden zijn ze– kunnen ze dan weer een promotie op maat kiezen. Je trouwste Leuk Steuntje-fans maken in die periode zelfs kans om € 50 shoptegoed te verdienen!

Bereik een breed publiek met kant-en-klare reclametools

Om de sympathie van een breed publiek te winnen, zal er meer dan mond-aan-mondreclame nodig zijn. Een affiche, brochure, e-mail of post op social media verhogen je zichtbaarheid. Geen idee hoe je daaraan begint? Leuk Steuntje biedt gratis templates aan die je makkelijk kan personaliseren en uitsturen. Een Leuk Steuntje-coördinator hangt met plezier een affiche voor je op in onze winkels. Zo ben je zeker van een maximaal bereik, zonder veel moeite.

Overtuig met deze tips zoveel mogelijk sympathisanten en haal een maximaal shoptegoed binnen voor je vereniging!

Verschenen op 12/07/2021
— Categorie: Zo doe je dat

Deze events komen eraan

 • Feesten & fuiven
  07
  okt
  SOuper annuel
  Start om 18:00 uur
  Locatie: Rue Jules Maltaux 62B 62/B, 6240 Farciennes
  Meer info
 • Eten & drinken
  19
  nov
  Spaghetti festijn
  Start om 11:30 uur
  Locatie: Singel 59, 1853 Strombeek-Bever
  Meer info
 • Feesten & fuiven
  19
  nov
  Herfstnacht
  Start om 19:00 uur
  Locatie:
  Meer info
 • 02
  dec
  Box Saint-Nicolas pour les petits et les grands enfants
  Start om 18:00 uur
  Locatie: Rue de Visé 123, 4602 Cheratte
  Meer info
NL | FR
Meld je aan op MyMakro
Top