Je shoptegoed goed besteed

Je shoptegoed goed besteed

Is je LeukSteuntje-shoptegoed van vorig spaarjaar nog niet volledig opgebruikt? Spendeer het zeker voor eind oktober als je het niet verloren wil laten gaan! Hieronder vind je alvast enkele inspirerende tips om je shoptegoed zinvol te investeren.

Investeer voor nu en later

Heb je een mooi shoptegoed gespaard? Da’s handig voor je volgende event, maar ook voor plannen in de verdere toekomst. Misschien kan je clublokaal op termijn wel een likje verf gebruiken, wil je je kantine beter uitrusten, je bureau upgraden of investeren in schoonmaakproducten om alles spic en span te houden. Laat je inspireren door het verhaal van de Brassband uit Lembeek.

Denk out of the box

Investeren in nieuw materiaal of het onderhoud van je infrastructuur is altijd nuttig. Maar er zijn nog tal van andere manieren om je shoptegoed te laten renderen. Naast eten en drank om je volgende eetfestijn te organiseren, vind je ook heel wat decoratiemateriaal om alles in het juiste thema aan te kleden. Wil je graag een inzamelactie op poten zetten? Maak dan zelf leuke of lekkere verwenpakketjes met speelgoed of snoep in een originele verpakking. Voor elke organisatie een idee op maat. Benieuwd wat dierenorganisatie ‘L’Assiette des 4 pattes’ met haar shoptegoed deed?

Gebruik je shoptegoed voor deze straffe folderpromo’s

Ontdek aanbiedingen uit onze volgende folder die je zeker kan gebruiken en waar je mogelijk zelf niet aan gedacht had.

Ook op makroshop.be

Op de webshop vind je heel wat ideeën om je LeukSteuntje-shoptegoed te verzilveren. Denk maar aan verf, alles voor je kantine of je volgende eetfestijn of handige opbergers en organizers.

Gebruik je tegoed online

Wist je dat je je LeukSteuntje-shoptegoed ook op de webshop kan gebruiken? Gewoon inloggen met je makro-verenigingskaart.

Verschenen op 19/09/2022
— Categorie: Tips en nieuws
NL | FR
Meld je aan op MyMakro
Top