Zamel geld in voor je vereniging

Zamel geld in voor je vereniging

De vlotte werking van jouw club of vereniging vergt flink wat financiële middelen. Makro wil je vereniging graag aan extra fondsen helpen, op een vlotte en rendabele manier.

ORGANISEER EEN WINSTGEVENDE VERKOOP

Maak zelf een leuke snoepverpakking

Echt leuk wordt snoep verkopen als je gaat voor een zelfgemaakte verpakking. Hiervoor kan je transparante folie gebruiken, toegeknoopt met een kleurrijk lintje, of inpakpapier met een mooie print. Wil je een origineel label? Laat je creativiteit de vrije loop door bijvoorbeeld je eigen etiketjes te ontwerpen.

Met welke makro-producten kan je cashen?

Met welke makro-producten kan je cashen?

Ben je zelf geen creatieve duizendpoot? Je kan bij makro ook heel wat voorverpakt lekkers aankopen tegen een zacht prijsje en doorverkopen met een mooie winst. Enkele ‘klassiekers’ die gegarandeerd zaad in het bakje brengen, zijn zakjes met lekkers van Bogaert-De Smet: Antwerpse spekjes, koekjes, studentenhaver, chocolade zeevruchten, cuberdons, nougat…

Toppers zijn ook de Bouckaert noveenkaarsen die je bij makro aankoopt voor € 2,99. Ze gaan vlot van de hand voor €6. Daarnaast scoor je met Aro theelichtjes ook altijd.

Ontdek hieronder nog andere originele doorverkoopideeën:

Tip

Laat je klanten zoveel mogelijk contactloos betalen. Dit kan onder andere door de Bancontact-app te downloaden uit de App Store of Google Play. Interessant is ook dat je zonder kosten tot € 250 kan betalen via de smartphone.

Je kan ook een Payconiq QR-code voor je vereniging aanvragen via de bank. Aan deze QR-code wordt het rekeningnummer van je club of vereniging gekoppeld, zodat het geld rechtstreeks en veilig op de juiste plek terechtkomt.

We wensen je heel veel succes!

Verschenen op 04/10/2021
— Categorie: Tips en nieuws

Deze events komen eraan

 • Feesten & fuiven
  07
  okt
  SOuper annuel
  Start om 18:00 uur
  Locatie: Rue Jules Maltaux 62B 62/B, 6240 Farciennes
  Meer info
 • Eten & drinken
  19
  nov
  Spaghetti festijn
  Start om 11:30 uur
  Locatie: Singel 59, 1853 Strombeek-Bever
  Meer info
 • Feesten & fuiven
  19
  nov
  Herfstnacht
  Start om 19:00 uur
  Locatie:
  Meer info
 • 02
  dec
  Box Saint-Nicolas pour les petits et les grands enfants
  Start om 18:00 uur
  Locatie: Rue de Visé 123, 4602 Cheratte
  Meer info
NL | FR
Meld je aan op MyMakro
Top