Zamel geld in voor je vereniging

Zamel geld in voor je vereniging

De vlotte werking van jouw club of vereniging vergt flink wat financiële middelen. Makro wil je vereniging graag aan extra fondsen helpen, op een vlotte en rendabele manier.

ORGANISEER EEN WINSTGEVENDE VERKOOP

Maak zelf een leuke snoepverpakking

Echt leuk wordt snoep verkopen als je gaat voor een zelfgemaakte verpakking. Hiervoor kan je transparante folie gebruiken, toegeknoopt met een kleurrijk lintje, of inpakpapier met een mooie print. Wil je een origineel label? Laat je creativiteit de vrije loop: ontwerp eigen etiketjes op je computer en druk ze af. Of doe de snoep gewoonweg in een kleurrijk kartonnen bekertje.

Met welke makro-producten kan je cashen?

Met welke makro-producten kan je cashen?

Ben je zelf geen creatieve duizendpoot? Je kan bij makro ook heel wat voorverpakt lekkers aankopen tegen een zacht prijsje en doorverkopen met een mooie winst. Enkele ‘klassiekers’ die gegarandeerd zaad in het bakje brengen, zijn zakjes met lekkers van Bogaert-De Smet: Antwerpse spekjes, koekjes, studentenhaver, chocolade zeevruchten, cuberdons, nougat… Je koopt ze aan voor een prijs tussen € 2,30 en € 3,55 en raakt ze vlot kwijt voor € 5.

Stel: je hebt 50 leden en ieder van hen kan 20 zakjes aan de man brengen, dan strijk je al snel een winst op van € 2.000.

Toppers zijn ook de Bouckaert noveenkaarsen die je bij makro aankoopt voor € 1,79. Ze gaan vlot van de hand voor € 5. Voor 200 theelichtjes voor € 4,99 mag je zonder blozen € 8 vragen.

Ontdek hieronder nog andere originele doorverkoopideeën:

Tip

Laat je klanten zoveel mogelijk contactloos betalen. Dit kan onder andere door de Bancontact-app te downloaden uit de App Store of Google Play. Interessant is ook dat je zonder kosten tot € 250 kan betalen via de smartphone.

Je kan ook een Payconiq QR-code voor je vereniging aanvragen via de bank. Aan deze QR-code wordt het rekeningnummer van je club of vereniging gekoppeld, zodat het geld rechtstreeks en veilig op de juiste plek terechtkomt.

We wensen je heel veel succes!

Verschenen op 04/10/2021
— Categorie: Tips en nieuws

Deze events komen eraan

 • 28
  okt
  Bloedinzameling Nazareth
  Start om 18:00 uur
  Locatie: Dorp 22, 9810 Nazareth
  Meer info
 • Feesten & fuiven
  30
  okt
  Open Air Indoor Edition
  Start om 21:00 uur
  Locatie: Drapstraat 76, 9810 Nazareth
  Meer info
 • Club evenement
  31
  okt
  Cortège halloween
  Start om 19:00 uur
  Locatie: Rue Émilie vandervelde 126, 4000 Liege
  Meer info
 • 05
  nov
  Bloedinzameling Eke
  Start om 17:30 uur
  Locatie: Stationstraat 3/B, 9810 Nazareth
  Meer info
NL | FR
Meld je aan op MyMakro
Top