Organiseer je deze zomer een sport-, knutsel- of taalkamp met je club of school of ga je op kamp met je jeugdbeweging? Wat je plannen ook zijn, bij de organisatie van een kamp komt heel wat kijken. Een geschikte locatie zoeken, activiteiten voorbereiden, vrijwilligers zoeken, materiaal verzamelen, eten en drinken inkopen… Handig als je voor je logistieke voorbereiding geen 23 verschillende winkels moet afschuimen, maar alles onder één dak vindt én in grote hoeveelheden. En dan denk je toch sowieso aan makro!

Jaarlijks tot € 3000 Leuk Steuntje-shoptegoed om inkopen voor je kamp te doen

Een vereniging moet het hebben van de steun van haar leden en sympathisanten. Gelukkig kunnen die je 3% van hun bij makro gespendeerde aankoopbedrag schenken door hun klantenkaart te koppelen aan jouw organisatie via Leuk Steuntje. En dat kan tot € 3000 shoptegoed per jaar opleveren! Ideaal voor de organisatie van je zomerkamp.

Koken voor een leger hongerige kinderen?

Ga je met de scouts of chiro een week je kamp opslaan ergens in Vlaamse velden of vertrek je op taalkamp naar de Ardennen? Dan voorzie je sowieso een flinke voorraad kookgerief op maat van een grootkeuken. Kookpotten tot 36 liter, pannen, HACCP-snijplanken, professionele keukenmessen, grote thermossen of een percolator, een XL-barbecue, … Je foeriers zullen in hun nopjes zijn.

Blijven de sporters ’s middags eten? Aan proviand mag het zeker niet ontbreken. Zowel in droge als verse voeding, kan je bij makro terecht voor kwaliteitsproducten. Speciaal voor verenigingen hebben we grote verpakkingen; handig in gebruik én voor je portemonnee. We bieden je ook een ruime keuze koelboxen om alles voedselveilig te vervoeren.

Tafeltje dek je

Aan tafel is gezelligheid troef. Een vouwbare banket- of picknicktafel, stoelen, een partytent om lekker droog te zitten, bestek en servies (al dan niet wegwerp), papieren tafellakens en servetten in een bepaald thema, theelichtjes en lichtslingers, … Alles om het praktisch én cosy aan tafel te maken.

Sport- en spelpret verzekerd

Je wil er natuurlijk zeker van zijn dat je kampgangers de tijd van hun leven hebben. Knutselgerief, zotte carnavalsoutfits , een tipitent of hangmat, een piñata met zoete versnaperingen, gezelschapsspelletjes, een heel arsenaal aan ballen en rollend materiaal, een springkasteel of trampoline, waterpistolen en een opblaasbaar zwembad voor wanneer het heet is, … Je deelnemers zullen niets tekortkomen.

We fiksen je transport

Beschik je zelf niet over voldoende ruimte in je koffer om alles te vervoeren? Geen paniek. Op de parking van onze winkels kan je voor € 19/u (inclusief kilometers en brandstof) een bestelwagen huren. Neem gerust een kijkje op makro.be/service/rental.

Een kamp deze zomer? Sowieso makro!


Verschenen op 25/05/2021
— Categorie: Tips en nieuws

Deze events komen eraan

 • Eten & drinken
  21
  mei
  BBQ
  Start om 17:00 uur
  Locatie:
  Meer info
 • 26
  mei
  Meifeestenkokaz
  Start om 09:00 uur
  Locatie: duffelshoek 33, 2550 kontich
  Meer info
 • 29
  mei
  Start om 09:00 uur
  Locatie:
  Meer info
 • 05
  jun
  the Green River Cruising #8
  Start om 10:00 uur
  Locatie: Markt 21, 9800 Deinze
  Meer info
NL | FR
Meld je aan op MyMakro
Top