Word de held van jouw favoriete vereniging

Jouw favoriete vereniging
verdient een duwtje in de rug

Zit je zoon of dochter bij een jeugdbeweging? Speelt je neefje in een voetbalploeg of draag je een vereniging in de buurt een warm hart toe? Dankzij leuksteuntje.be kan jij de held worden van jouw favoriete vereniging door hen een financieel steuntje in de rug te geven. En dat kunnen ze vandaag meer dan ooit gebruiken.

Elke keer je bij MAKRO komt winkelen, gaat er 3% van je totale aankoopbedrag naar de vereniging van jouw keuze. En het kost je helemaal niks. Jouw favoriete vereniging spaart zo voor shoptegoed bij MAKRO.

Je favoriete vereniging steunen? Simpel!

Deelnemen aan leuksteuntje.be is heel eenvoudig. Haal snel je MAKRO-klantenkaart* boven en de rest gaat haast vanzelf. In amper 3 stappen koppel je je kaart aan je favoriete vereniging en krijgen ze een leuk steuntje.

1

Hou je MAKRO-klantenkaart bij de hand.

2

Koppel je klantenkaart online aan je favoriete vereniging. En …

3

… klaar! Vanaf nu krijgt je vereniging automatisch een leuk steuntje telkens je bij MAKRO winkelt.

Ik koppel mijn MAKRO-klantenkaart

Jij bent de held van jouw vereniging

Dankzij leuksteuntje kan jij je favoriete vereniging steunen. Gewoon, door aankopen te doen bij MAKRO. Telkens je bij MAKRO koopt, gaat er namelijk 3% van je aankoopbedrag naar de vereniging van jouw keuze. En het kost je helemaal niets! Klaar om een held te worden?